Taşlık Köyü Forum Sayfası
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?
GÜNCEL
Go to bottom Cevapla Beğenilen: 1
BAŞLIK: Cvp:TÜRK AÇILIMI
soner çınar (Ziyaretçi)

Birthdate:
TÜRK AÇILIMI 7 Months, 2 Weeks ago  
TÜRK DEMEK:
ETNİK KÖKEN VEYA IRK OLARAK DEĞİL BİRLİKTE BİN YILDIR YAŞAYAGELMİŞ, KOL KOLA VATANINI DÜŞMANLARDAN KURTARMIŞ, BİRLİKTE ŞEHİT OLMUŞ, BU COĞRAFYA ÜZERİNDE ŞANINI KANIYLA KAZIMIŞ TÜM KARDEŞLER DEMEKTİR.

AŞAĞIDAKİ METİNDE GEÇMEKTE OLAN “ONLAR” İBARELERİ, KENDİNİ TÜRK HİSSEDEN VATAN SEVGİSİ İLE DOLU KARDEŞLERİMİZ DIŞINDA KALAN ŞEREFSİZ PKK YANDAŞLARINI VE SEMPATİZANLARINI İŞARET ETMEKTEDİR. KESİNLİKLE GENELLEME AMACIYLA YAZILMAMIŞTIR.

EKTEKİ SUNULARI DA İNCELEYİP HATIRLAMAKTA FAYDA VAR.

Bizde Türk açılımı istiyoruz arkadaş…

— Güneydoğuda herif 30 çocuk sahibi olacak… Çalışmayıp yan gelip yatacak... Benim maaşımdan veya küçük esnaftan %30 vergi alacaksın... SSK primim bir emekli maaşı kadar olacak... Ben bu herifin bebelerine bakacağım...

TÜRK AÇILIMI İSTİYORUZ...!!!

— Ben bir çocuğa bakmak için deli gibi çalışacağım... Onlar yan gelip yatacak... 30 tane palesi için devlet ona çocuk yardımı yapacak...

— Ben Bu kadar SSK primi ödeyeceğim... Hastanelerden zar zor faydalanacağım... Onlar bir yeşil kartla 30 tane palesine baktıracak...

— Ben sesimi yükseltsem... Eylem yapsam... Düşüncemi ifade etsem... İşçi memur yürüyüş yapıp hak arasa polisten cop ve gaz yiyeceğim... Onlar çıkıp bayrak yakacak... Bölünme isteyecek... Etrafı yakıp yıkacak... Daha fazla demokrasi ve özgürlük isteyecek... Polis efendi bırak saldırmayı bu itler karşısında copunu saklayıp, kuyruğunu kıstıracak...
TÜRK AÇILIMI İSTİYORUZ...!

— Elektrik, su ve d.gaz borcunu geciktirsen hemen kesilen ve bir dünya faiz ödeyen... Devlet arazisine bir gecede çöküp oraya ev yapmayan... Zar zor borç harç ev alıp birde bunun takır takır vergisini ödeyen biz... Elektriğe, suya, gaza para vermeyip bedava arazide ev kurup oturan onlar...

AYRIMCILIK YAPILIYOR DİYORSUNUZ... EN KRAL AYRIMCILIK VE ASİMİLASYON BU ÜLKEDE BİZLERE YANİ TÜRKLERE YAPILIYOR...
İTİLİP KAKILAN...
DÜŞÜNCESİNİ İFADE EDEMEYEN...
EDERSE HAİN İLAN EDİLEN...
İ ŞSİZLİK VE KRİZLE BOĞUŞAN...
HER BORCUNU DEVLETE TIKIR TIKIR ÖDEYEN...
VATANININ TEHLİKEDE OLDUĞUNU HİSSEDİP EYLEME GEÇERSE TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESİ DAMGASI YİYEN...
SİSTEMİ ELEŞTİRDİĞİNDE ŞEREFSİZLİK VE NAMUSSUZLUK PAYESİ YİYEN...
TÜRKLÜĞÜ SAVUNDUĞUNDA FAŞİST DAMGASI YİYEN SİZ MİSİNİZ YOKSA BİZ TÜRKLER Mİ...
ANLAMADIM BU İŞİ...
BİZ Mİ BASKI GÖRÜYORUZ...
SİZ Mİ...!!!
SONRA DA BAŞBAKAN ÇIKIYOR AÇILIM İSTİYOR...

EVET İSTİYORUZ ... AMA TÜRK AÇILIMI İSTİYORUZ..
Enter code here   
Please note, although no boardcode and smiley buttons are shown, they are still useable

Report to moderator   Logged Logged  
  Reply Quote
gazel bıyık (Ziyaretçi)

Birthdate:
Cvp:TÜRK AÇILIMI 6 Months, 3 Weeks ago  
devlet politikasını anlamak zor sanırım anlamak için onlar gibi düşünmek gerekiyo...
onlar gibi düşünmektense onları hiç düşündürmemek için 2011 de biraz itinalı davranmak ve hamle yapmalarına izin vermemek gerekiyo
Enter code here   
Please note, although no boardcode and smiley buttons are shown, they are still useable

Reply Quote
sayın kardeşim (Ziyaretçi)

Birthdate:
Cvp:TÜRK AÇILIMI 2 Months, 1 Week ago  
sağcı ve faşist mandacıların çocukları bu güne kadar hep göz yaşından nemalandılar atatürke küfretmeyi meziyet sayan kahpelerden başka ne bekliyorsun
Enter code here   

Reply Quote
Go to top Cevapla
Sistem: FireBoardGönderileri Masaüstünüze Alın
Rastgele Üyeler
Highslide JS
ABDULLAH offline 1010

Highslide JS
isyankar offline 552

Highslide JS
Mumin Mert offline 288

Highslide JS